Všechny naše produkty jsou nyní na skladě a všechny objednávky expedujeme ještě v den jejich přijetí.

Zázrak jménem FACEDELUXE

ZÁZRAK JMÉNEM FACEDELUXE

Cítíte se mizerně, ztratili jste naději, že vaše akné někdy zmizí, vyzkoušeli jste snad všechno a akné nezmizelo, je možná ještě horší, vaše sebevědomí je na dně a váš společenský život je ve vašem pokoji/bytě/domě? 

Tak čtěte dál.

ZKUSTE ZAVŘÍT OČI

Zkuste si lehnout, zavřít oči a představit si, že vaše akné je pryč. Že máte přesně tu pleť o jaké jste vždy snil/a. Krásnou, zdravou, bezchybnou pleť bez akné. Co všechno byste dělali, když byste takovou pleť měli. Chodili víc mezi lidi, cítili se šťastně, víc se usmívali a zkrátka vše, co vás napadne, když se zamyslíte nad vaší dokonalou pletí :)

PLEŤ VAŠICH SNŮ JE NA CESTĚ K VÁM

MYSLETE NA DOKONALOST

Vyslovte s přesvědčením následující:  "Mám dokonalou pleť podle svých představ" Klidně si najděte na internetu, v knížce, zkrátka kdekoliv vás napadne vaši dokonalou pleť, vytiskněte si ji a dejte si ji na viditelné místo, tak, aby jste ji hned ráno viděli, jakmile se probudíte a budete si nanášet FACEDELUXE. A věřte, začnou se dít zázraky. Vaše pleť se konečně zbaví akné :)

Naordinujte si každý večer po umytí a nanesení FACEDELUXE setu nějakou komedii, která vás opravdu rozesměje :) A zkuste to takhle po dobu 30 dní a uvidíte, že se stane zázrak a vy se opravdu, jednou provždy zbavíte akné :) 

Držíme vám pěsti a věříme, že i vy budete mít krásnou pleť o které sníte bez akné a bez chyb :) Vlastně už teď jste na správné cestě za vaši dokonalou pletí :) 

Děkujeme za přečtení a jsme vděční, že používáte náš zázrak jménem FACEDELUXE :)