Všechny naše produkty jsou nyní na skladě a všechny objednávky expedujeme ještě v den jejich přijetí.

Ach jo, proč mám pořád akné?

Ach jo. Opět akné :(

Určitě spousta z nás ví, jak akné dokáže potrápit psychiku člověka. Většina z nás se začne izolovat od společnosti, přestane vycházet ven, spíše zůstáváme doma a říkáme si: "proč zrovná já musím mít takovou pleť".

 

Zaměřte se na tyto nejčastější spouštěče:

Ach jo, proč mám pořád akné?

STRES

Stres je největším spouštěčem akné. Zkuste více plánovat. Dnešní doba je velice uspěchaná a lidé nemají na nic čas a především na sebe a na svoje zájmy. Kdy jste naposledy udělali něco hezkého pro sebe? Teď je nejvyšší čas, aby jste s tím začali. Najděte si něco, co vás baví, dodává Vám energii a to si naordinujte, každý týden/den. Záleží, jak Vám časové možnosti dovolí :)
Ach jo, proč mám pořád akné?

KOUŘENÍ

Další největší spouštěč akné. Pokud opravdu trpíte těžkou formou akné, zkuste omezit kouření, nejen, že se to projeví na Vaší pleti, ale i Vaše peněženka bude spokojenější :D 
Ach jo, proč mám pořád akné?

VHODNÁ KOSMETIKA

A to je základ. Není nutné používat hodně produktů na pleť. Stačí použít mycí emulzi a akné krém od FACEDELUXE a Vaše akné konečně zmizí :) Je težké uvěřit, že něco doopravdy fuguje, ale je tomu tak. Za nás hovoří recenze našich zákaznic. Zkuste být trpělivý a uvidíte, že i u Vás se výsledky do měsíce určitě dostaví:)
Ach jo, proč mám pořád akné?
Ach jo, proč mám pořád akné?

Akné řeší každý čtvrtý

 Pokud chcete vidět opravdové výsledky, musíte začít používat FACEDELUXE produkty. Že nevíte jak? Mrkněte na náše stránky: https://www.facedeluxe.cz/jak-to-funguje/ Přejeme Vám hodně štěstí na cestě za krásnou pletí.